luni, 20 iunie 2011

Cum sa cuceresti o femeie...




Încerci sa-ti exprimi sentimentele prin cuvinte îngramadite în versuri si declaratii de dragoste, versuri întelese numai de tine pentru ca ele nu sunt altceva decât sentimentele tale scrise de o mâna tremurânda de emotie.. Cuvintele pot atinge sufletul unei femei numai daca ea este pregatita. Ca sa te asiguri ca nu-ti vei pierde parti ale sufletului prin cuvinte rostite în zadar sau scrise pe coli acum purtate de vânt, mototolite de mâna unei femei care a considerat ca sufletul tau nu a venit însotit de un buchet de flori sau un cadou, trebuie sa stii cum sa transformi fiecare cuvânt într-o miscare, atingere, ezitare... într-un cuvânt învata sa dansezi.

Ca sa poti ajunge la sufletul unei femei trebuie sa treci de bariera trupului prin poezia tacuta a dansului. Pune fiecare vers într-o atingere usoara dar care sa-i transmita sensibilitatea ta, camufleaza-ti dorinta de a o avea în patul tau printr-o strângere în brate, ferma dar în acelasi timp delicata în asa fel încât sa-ti simta inima batând în acelasi ritm cu al ei, asa vei reusi sa faci din dans o exprimare orizontala a unei dorinte verticale.. Respinge-o, arata-i ca nu esti usor de cucerit si ea va transforma dansul în preludiu. E usor sa-i spui unei femei ca nu o vei ranii niciodata si ca esti pregatit sa faci orice pentru ea dar vei reusii sa o convingi cu adevarat la fiecare prindere reusita. Din acest moment ezitarile tale vor devenii indicii ce îi vor dezvaluii sensibilitatea ta si frica de a nu fii ranit Si numai asa poate va avea grija si de sufletul tau.

P.s. asa am vazut eu Tangoul Argentinian.

Dan H.

Un comentariu:

  1. Cred ca sunt cele mai frumoase cuvinte pe care le-am citit despte Tangoul argentinian.desi nascut in Spania, spaniolii nu au reusit sa exprime atat de bine focul pasiunii prin intermediul acestui dans.Tangoul argentinian te face sa traiesti povestea ... doar privind.

    RăspundețiȘtergere